Houten verpakkingen op maat

Onze houten verpakkingen zorgen voor een perfecte bescherming tijdens het vervoer van uw producten. Wij maken niet alleen standaardpalletten en -kisten, maar maken ook uw glasverpakkingen, steunen, coilpalletten, meubelkisten en andere houten verpakkingen op maat.

Als schakel tussen u en uw klanten, doen wij meer dan enkel het produceren en leveren van de juiste houten verpakkingen. Wij komen uw goederen ter plaatse opmeten, verpakken en klaarmaken voor verzending. Indien gewenst beheren wij zelfs uw voorraad houten verpakking op afroep in ons magazijn.

Contacteer ons voor al uw verpakkingsvragen.

Aangepaste verpakkingen voor elke sector

Bij Keuleers & Co hebben we een lange ervaring in de productie van houten verpakking voor uiteenlopende sectoren: automobiel, luchtvaart, logistiek, machinebouw, farmaceutica, glasnijverheid, …

Verpakkingsspecialist met kennis van zaken

Keuleers & Co bepaalt samen met u de optimale verpakking van uw goederen. Daarbij houden we rekening met alle facetten zoals het transportmiddel, het gewicht, de omvang, de gevoeligheid en uw budget. Met onze kennis van logistieke processen denken wij mee na over uw kostenbesparende verpakkingen.

Uw houten verpakkingen binnen 24 uur

Naast kwaliteit en expertise zijn flexibiliteit en snelheid onze troeven. Heeft u nog een houten verpakking nodig voor een dringende levering? Wij zorgen voor een verpakking op maat binnen 24 uur.

U kan ook kiezen voor leveringen op afroep. Wij stockeren uw verpakkingen in ons magazijn met een oppervlakte van 2.500 m2. Zo staat uw verpakking altijd klaar voor een effciënte just-in-time-delivery en bespaart u aanzienlijk op stockage- en handlingskosten.

Heat Treatment ISPM15

Keuleers & Co bezit een eigen droogkamer voor Heat Treatment. Deze behandeling, waar een ISPM15-attest bijhoort is verplicht voor export naar bepaalde landen in andere werelddelen, ter bescherming van de lokale flora. Door de behandeling wordt komaf gemaakt met ziektekiemen of in het hout aanwezige larven. Het hout gaat enkele uren in de kamer tot de temperatuur in het hout gedurende 30 minuten hoger als 56 °C is. Keuleers en Co nv kan alweer kort op de bal spelen omdat ze deze Heat Treatment zelf uitvoert.