Houten kratten als kostenefficiënte exportverpakking

Onze houten kratten zijn uiterst geschikt als kostenbesparende verpakking voor het weg-, lucht-, en zeetransport van al uw goederen. Met hun conventioneel, stapelbaar ontwerp en robuuste uitvoering zijn ze erg praktisch in gebruik.

Grote voorraad transportkratten

Het ontwerp en de productie van houten kratten voor het vervoer van kleine en grote goederen is al decennialang onze specialiteit. Dankzij onze grote voorraad houtmaterialen en onze korte lijnen met leveranciers, kunnen wij snel grote en kleine series kratten maken. Zo hoeft u niet lang te wachten op kwaliteitsvolle kratten op maat.

Man + machine zorgen voor de beste kratten

Met onze knowhow en ervaring maken wij transportkratten die voldoen aan de eisen van elke sector. Onze specialisten beheersen de fijnste technieken en onze moderne machines zorgen voor een snelle en nauwkeurige productie van kwaliteitsvolle en gebruiksvriendelijke kratten.

Kratten met heat treatment

Keuleers & Co beschikt over een eigen droogkamer voor heat treatment volgens de ISPM15-norm. Deze behandeling is verplicht voor export naar sommige landen ter bescherming van de lokale flora. Doordat we deze behandeling zelf uitvoeren, kunnen wij uw kratten met HT-behandeling binnen 24 uur leveren.

Houten kratten, gouden service

Bij Keuleers en Co draait alles om kwaliteit en service. Wij zijn meer dan een producent van houten verpakkingen. Wij denken mee over hoe wij uw logistieke processen efficiënter kunnen maken. Wilt u uw kratten op maat snel ter beschikking hebben, maar heeft u zelf geen plaats om ze in voorraad te houden? Geen probleem wij stockeren al uw houten verpakkingen in ons groot magazijn waar ze klaarstaan voor just-in-time delivery.

Contacteer ons voor een gesprek over uw logistieke keten.