Houten kisten zijn de beste bescherming voor uw producten

Voor een veilig transport van al uw goederen zijn houten kisten de beste keuze. Ze zijn stevig, milieuvriendelijk, makkelijk te hanteren en snel leverbaar. Keuleers en Co maakt houten verpakkingskisten op maat.

Houten kisten op maat

De beste transportkist is er één op maat. Elk product is anders en heeft andere eigenschappen. Een houten trasportkist op maat is aangepast aan de vervoersmethode, de vorm, de afmetingen en de fragiliteit van uw goederen. Wij voorzien uw kisten van de passende sluitingsmechanismen, verstevigingen en binnenbekleding. Samen met u ontwerpen wij uw houten transportkist op maat, voor één stuk of voor een grote reeks.

Contacteer ons voor uw houten kist op maat.

Totaalservice van een verpakkingsspecialist

Keuleers en Co is de perfecte partner voor uw logistieke processen. Wij denken mee na over de beste oplossing voor het verpakken en vervoeren van uw producten. Wij komen uw goederen ter plaatse opmeten, verpakken en klaarmaken voor verzending. Indien gewenst beheren wij zelfs uw voorraad houten verpakking op afroep in ons magazijn. Zo beschikt u altijd snel over de nodige transportkisten.

Multiplexkisten en OSB kisten

Wij produceren ook multiplex en OSB kisten voor een veilig en efficiënt transport van uw producten. Kisten in multiplex hebben heel wat voordelen: ze zijn licht, makkelijk hanteerbaar, stevig en kunnen volledig op maat gemaakt worden.

Vraag naar de mogelijkheden van onze multiplexkisten.