Onze houten bodems en paletten zijn de basis voor uw efficiënte logistiek

Keuleers & Co produceert houten bodems en palletten in verschillende formaten voor een snelle en goedkope verplaatsing van uw producten.

Standaard bodems en paletten of op maat

Al decennialang produceren wij zowel standaard als op maat voor verschillende toepassingen in tal van sectoren. De technische eigenschappen van onze houten bodems en palletten voldoen aan alle eisen om uw producten veilig en gemakkelijk te verplaatsen.

Wij kunnen in kleine of grote series produceren. Contacteer ons voor al uw verpakkingsuitdagingen.

Houten bodems volgens de regels van de kunst

Dankzij de ervaring van onze specialisten maken wij houten verpakkingen volgens de regels van de kunst. De Kwaliteit en het gebruiksgemak van onze houten bodems en palletten staan centraal en onze moderne productiefaciliteiten doen de rest.

Ontwerp en productie van paletten op maat

Bieden onze standaardpaletten geen oplossing voor de verpakkingseisen van uw product? Dan ontwerpen en produceren wij uw palet op maat. Stuur ons uw tekening of paletontwerp door en wij doen de rest. Heeft u graag wat meer advies, dan maken onze experten het ontwerp volgens uw noden op. Dankzij de kunde van onze vakmannen en de nauwkeurigheid van onze machines voldoen onze paletten op maat aan al uw verpakkingseisen.

Maatwerk zonder wachten

Uiterst korte leveringstermijnen en flexibiliteit, dat zijn de sterkste troeven van Keuleers & Co. Dat beweren we niet alleen zelf, het zijn onze klanten die dit beamen. Heeft u zelf iets over het hoofd gezien waardoor uw verpakkingsvraag plots erg dringend wordt? Dan stellen wij alles in het werk voor een snelle en betrouwbare oplossing. Binnen 24 uur leveren wij uw paletten op maat!

Eigen droogkamer

Keuleers & Co beschikt over een eigen droogkamer voor heat treatment volgens de ISPM15-norm. Deze behandeling is verplicht voor export naar sommige landen ter bescherming van de lokale flora. Doordat we deze behandeling zelf uitvoeren, kunnen wij uw houten verpakking op maat binnen 24 uur leveren.