Voorbeeld hout

Voor stabilisatie en opvulling

Om uw goederen te stabiliseren tijdens het vervoer bieden wij een grote voorraad aan kaleerhout aan. Onze voorraad bestaat onder meer uit plaatmaterialen (plywood, osb, hardboard en betonplex), balken, planken en spieën in zacht en hard hout. Deze kunnen ook gebruikt worden bij stouwing in containers. Dankzij onze grote voorraad hout kunnen wij dit in alle mogelijke diktes en lengtes aanbieden.

Al ons stuwhout en kaleerhout kan worden aangeboden met heat treatment volgens de ISPM15 norm voorzien van een HT-stempel elke 35 cm.

 

Lees meer: Stuwhout & Kaleerhout
Voorbeeld houten verpakkingen

Houten verpakkingen op maat

Onze houten verpakkingen zorgen voor een perfecte bescherming tijdens het vervoer van uw producten. Wij maken niet alleen standaardpalletten en -kisten, maar maken ook uw glasverpakkingen, steunen, coilpalletten, meubelkisten en andere houten verpakkingen op maat.

Als schakel tussen u en uw klanten, doen wij meer dan enkel het produceren en leveren van de juiste houten verpakkingen. Wij komen uw goederen ter plaatse opmeten, verpakken en klaarmaken voor verzending. Indien gewenst beheren wij zelfs uw voorraad houten verpakking op afroep in ons magazijn.

Lees meer: Verpakkingen en diensten
Voorbeeld bodems

Onze houten bodems en paletten zijn de basis voor uw efficiënte logistiek

Keuleers & Co produceert houten bodems en palletten in verschillende formaten voor een snelle en goedkope verplaatsing van uw producten.

Lees meer: Bodems en paletten
Voorbeeld paletten op maat

Één adres voor al uw paletten op maat

Keuleers & Co heeft een groot assortiment standaardpaletten, maar produceert ook paletten op maat. Samen met u ontwerpen wij een palet met de gewenste draagkracht, gewicht en inrijhoogte.

Lees meer: Paletten op maat
Voorbeeld kisten

Houten kisten zijn de beste bescherming voor uw producten

Voor een veilig transport van al uw goederen zijn houten kisten de beste keuze. Ze zijn stevig, milieuvriendelijk, makkelijk te hanteren en snel leverbaar. Keuleers en Co maakt houten verpakkingskisten op maat.

Lees meer: Kisten
Voorbeeld kratten

Houten kratten als kostenefficiënte exportverpakking

Onze houten kratten zijn uiterst geschikt als kostenbesparende verpakking voor het weg-, lucht-, en zeetransport van al uw goederen. Met hun conventioneel, stapelbaar ontwerp en robuuste uitvoering zijn ze erg praktisch in gebruik.

Lees meer: Kratten