Gespecialiseerde houthandel en verpakkingsspecialist

Keuleers is een gespecialiseerde houthandel en verpakkingsspecialist die focust op kwalitatieve producten en een flexibele en snelle service.

In 1950 begonnen De broers Jules en Alfons Keuleers met de productie van houten kisten voor de groententeelt. Dankzij hun betrouwbare houten verpakkingen en hun klantgerichtheid groeide de klantenportefeuille en daarbij ook hun productportfolio gestadig uit.

In traditie gewortelde expertise met blik op de toekomst

Vandaag wordt het houtverwerkend familiebedrijf geleid door de derde generatie. De focus op hoogwaardige producten, een grote stock en een uitmuntende service is gebleven terwijl de expertise nog verder gegroeid is. Daarnaast wordt er sterk ingezet op innovatieve productie- en houtbewerkingsmachines om de effici├źntie, de kwaliteit en de leversnelheid nog scherper te stellen.

Verpakkingsspecialist

Keuleers & Co werpt zich op als verpakkingspartner en kistenmakerij voor kleine en grote bedrijven uit verschillende sectoren: automobiel, luchtvaart, logistiek, machinebouw, farmaceutica, enz. Met hun expertise denken ze mee met de klant en gaan ze voor een totaaloplossing op maat.

Houthandel

Daarnaast kunnen zowel professionele aannemers als doe-het-zelvers bij houthandel Keuleers & Co terecht voor kwalitatief bouwhout voor grote en kleine projecten. Een ruime voorraad, een modern machinepark, een persoonlijke aanpak en een sterke service zorgen voor snelle oplossingen op maat van ieders project.