Wij verzagen uw hout op maat

Houthandel Keuleers & Co beschikt over de modernste zaagmachines om al uw hout perfect op maat te verzagen. Of het nu gaat om houten platen, balken of planken, wij zorgen ervoor dat alles correct en tijdig klaar ligt.

 

Spieën zagen

Houten spieën zijn een makkelijk en goedkoop hulpmiddel voor de realisatie van een goede afwatering van platte daken. Wij zagen uw spieën op maat van uw project.

Hulp nodig bij het bepalen of zagen van een spie? Vraag raad aan onze experten.

 

Geef uw zaagplan door

Kom langs in onze houthandel en laat uw bouwhout onmiddellijk op maat zagen. Gaat het om een groot project of heeft u geen zin om te wachten, geef dan uw zaagplan of de gewenste afmetingen door. Onze houtbewerkers gaan meteen aan de slag om uw bestelling klaar te maken. Wij verwittigen u van zodra u uw gezaagd hout kan afhalen in ons magazijn.

Geef uw zaaginstructies door en wij zorgen voor een onberispelijk resultaat. U kan uw op maat gezaagd hout vaak dezelfde dag nog komen afhalen.

 

Schaven

Keuleers beschikt over een eigen vierzijdige schaafmachine. Schaven zorgt ervoor dat ruw hout een glad oppervlak krijgt, je hout is bovendien klaar voor afwerking met verf, vernis of olie. Ook voor timmerwerken wordt meer en meer met geschaafd hout gewerkt, zo kunnen de constructies zichtbaar blijven omdat deze geen ruwe oppervlakken meer hebben.

Vraag zeker naar de mogelijkheden