Voorbeeld op maat verzagen

Wij verzagen uw hout op maat

Houthandel Keuleers & Co beschikt over de modernste zaagmachines om al uw hout perfect op maat te verzagen. Of het nu gaat om houten platen, balken of planken, wij zorgen ervoor dat alles correct en tijdig klaar ligt.

Lees meer: Op maat verzagen en schaven
Voorbeeld gedrenkt daktimmer

Drenken

Drenken is een vorm van houtbehandeling die ervoor zorgt dat uw hout beter beschermd is tegen aantasting door vocht, schimmels en insecten wordt het behandeld met chemische producten. Door uw hout eerst te behandelen met de juiste producten alvorens het te plaatsen, zal het aanzienlijk langer meegaan.

Lees meer: Drenken
Voorbeeld spieën

Wij zagen uw spieën op maat

Zowel een bouwprofessional als een doe-het-zelver heeft weleens eens houten spie of wig nodig. Het is een driehoekig blok dat meestal gebruikt wordt als eenvoudig werktuig om objecten te splijten, vast te klemmen of op te wiggen.

Lees meer: Spieën zagen
Vrachtwagen

Levering

Houthandel Keuleers & Co beschikt over enkele vrachtwagens en bestelwagens om al uw houten bouwmateriaal te leveren in de ruime omgeving van Mechelen.

Lees meer: Levering
Sfeerbeeld

Snelle service

Een uitmuntende service is één van de basispijlers van Keuleers & Co. Daarom garanderen wij uiterst korte leveringstermijnen en een grote flexibiliteit. Wij denken en doen graag mee om uw uitdagingen zo snel mogelijk te verwezenlijken.

Wij begrijpen dat een bestelling soms héél dringend kan zijn. Daarom steken wij meteen onze handen uit de mouwen als het snel moet gaan. Dankzij onze ruime voorraad, een flexibel en klantgericht team van experten en onze korte lijnen met houtleveranciers geraakt uw project nog voor de deadline af.

Bekijk ons aanbod geschaafd bouwhout, plaatmaterialen en constructiehout.