Historiek


De broers Jules en Alfons Keuleers begonnen in 1950 een houtverwerkend bedrijf met de productie van kisten voor de groenteteelt. In 1957 bestelde Sidal in Duffel verpakkingen voor aluminium. Ondertussen groeide de portfolio en de klantenportefeuille gestadig aan.

Bij Keuleers zijn de lijnen kort. De broers Keuleers luisteren zelf naar uw verpakkingsplannen, adviseren wat daarvoor het meest geschikt is en voeren het, samen met hun echtgenotes en 20 medewerkers, ook zelf uit. Verkoop en productie zitten in dezelfde hand. De baas is de garantie. Met Keuleers & Co nv speelt u op veilig.

Keuleers & Co nv beschikt over jarenlange ervaring en knowhow om de juiste verpakking te realiseren.
Met kennis van zaken realiseert Keuleers & Co nv o.a. zware paletten, chassis, coilpaletten, kisten en kratten en alle mogelijke glasverpakkingen in alle formaten en hoeveelheden en volgens uw plan.

Keuleers & Co bezit een eigen droogkamer voor Heat Treatment. De behandeling, waar een ISPM15-attest bijhoort, is verplicht voor export naar bepaalde landen in andere werelddelen, ter bescherming van de lokale flora. Door de behandeling wordt komaf gemaakt met ziektekiemen of in het hout aanwezige larven. Het hout gaat enkele uren in de kamer tot de temperatuur in het hout gedurende 30 minuten hoger als 56C is. Keuleers & Co nv kan alweer kort op de bal spelen omdat ze deze Heat Treatment zelf uitvoert.


Een bestelling vergeten te plaatsen? Op vrijdagavond nog dringend een verpakking nodig? Het kan binnen 24 uur. Maar wellicht bestelt u tijdig, voor levering volgens afroep. Daarvoor beschikt Keuleers over 2500m loodsoppervlakte met een stapelruimte van 5 meter hoog. Dan is uw verpakking altijd klaar, voor levering just-in-time of op afroep.

1950-2018 NV Keuleers & Co - Designed & Hosted by Nevens Networks