Daktimmer voor nieuwbouw en renovatie

Bij houthandel Keuleers & Co vindt u al het hout voor daktimmer, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Onze houten balken van Europese douglas zijn bruikbaar als dragende dakbalken, maar u kan bij ons ook terecht voor spanten, kepers, juffers, SLS, CLS, enz.

Hout drenken

Keuleers en Co beschikt over een eigen drenkinstallatie om uw daktimmerhout duurzamer te maken. Hierdoor is het beter bestand tegen invloeden van buitenaf zoals vocht, zwammen, schimmels en aantasting door memel of hout houtkevers. In onze winkel herkent u gedrenkt hout aan de lichtgroene kleur.

Wilt u meer informatie over het verduurzamen van hout? Contacteer onze specialisten.

Daktimmer op maat

Met onze moderne machines kunnen wij alles op maat verzagen en schaven. Onze zaagmachines kunnen alle diktes en lengtes bouwhout zowel overlangs als dwars verzagen. Dankzij ons modern machinepark bewerken wij uw daktimmer snel, efficiënt en met een haarfijne precisie. Zo bent u zeker dat alles perfect past.

Daktimmer afhalen of leveren

Dankzij onze ruime voorraad hout voor dakwerken kan u uw daktimmer meestal gewoon ophalen in ons magazijn. Hebben we uw benodigde houtproducten toch niet op voorraad, dan bestellen wij het meteen bij onze leveranciers. De kans is groot dat u het de volgende dag al kan ophalen. Is het echt dringend? Dan leveren wij uw bestelling meteen op uw werf en kan u er meteen mee aan de slag.